Mix & specials verpakken

Mix & specials verpakken Mix & specials verpakken

Mix & specials verpakken

Bij mix verpakkingen worden verschillende producten, meestal handmatig, in één eindverpakking verzameld en vervolgens als geheel gekrompen, geflowpacked of op andere wijze verpakt.

Of het nu gaat om food, petfood of non-food (denk aan snoep, koek, snacks of andere levensmiddelen, gereedschap, bevestigingsmaterialen of petfood), wij verpakken uw producten op professionele wijze, conform de hoge eisen die de markt vraagt. Ook stellen we mixverpakkingen samen als actieverpakking en geschenkverpakking.

Specials verpakken

Specials verpakken is een breed begrip. U kunt daarbij denken aan het verpakken van aanbiedingen (3 voor de prijs van 2), thema producten, introductieverpakkingen, geschenkverpakkingen, kerstpakketten, relatiegeschenken, enz.

Wij beschikken over zowel voldoende kennis, mensen als machinecapaciteit om grote en kleine series specials te kunnen verpakken. Dit kunnen wij zowel op het gebied van food, petfood als non-food. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het machinaal afvullen van kruiden in zakjes, blikken, flesjes of potjes