'Het voelt als een warm bad'

20 januari 2023

'Het voelt als een warm bad'

Na een kopje koffie met een heerlijk stukje koek, gebakken door de medewerkers in de catering, volgt eerst de rondleiding. Het college gaat in gesprek met de medewerkers op de verschillende afdelingen.

Na de rondleiding neemt directeur Jan Knol het college mee in een presentatie over de stand van zaken en de ambities van Dokwurk voor de toekomst. Het sociaal ontwikkelbedrijf heeft een duidelijke missie: ‘het ondersteunen van inwoners binnen de regio Noardeast Fryslân met werk- en leer-/ontwikkelvraagstukken. Meedoen in de regionale arbeidsmarkt, dat is wat telt! We bieden interne én externe werk- en ervaringsplekken, passend bij ieders talent, ambitie en ontwikkelmogelijkheden. Hierbij blijven we als professionele partner meebewegen met de veranderende vraag- en marktomstandigheden’. De mens staat centraal, ontwikkeling staat voorop.

Na afloop bedankt Klaas Agricola de directie van Dokwurk voor de ontvangst. ‘Het binnenkomen bij Dokwurk voelt als een warm bad’, aldus wethouder Wiersma. Het college is onder de indruk van de hoeveelheid werk, dat verzet wordt en de kansen en mogelijkheden, die door Dokwurk worden opgepakt. Dantumadiel is content met de samenwerking.