Kies voor maatschappelijk verantwoord groenbeheer met Dokwurk!  

Als bedrijf is het belangrijk om niet alleen te streven naar zakelijk succes, maar ook om een positieve impact te hebben op de samenleving. Daarom biedt Dokwurk de perfecte oplossing voor jouw groenbeheer.  

Door het uitbesteden van jouw groenbeheer aan Dokwurk kies je voor een maatschappelijk verantwoorde aanpak. Bij Dokwurk zijn we namelijk gedreven om mensen met een begeleidingsbehoefte volwaardige kansen te bieden. Door het groenbeheer aan ons toe te vertrouwen draag je actief bij aan sociale inclusie en het creëren van waardevol werk voor deze groep.  

Wat maakt Dokwurk de ideale partner voor jouw groenbeheer?

Allereerst hebben we een team van getalenteerde en gemotiveerde medewerkers, die staan te popelen om hun groene vingers te laten wapperen. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in een professionele werkomgeving. Door met Dokwurk samen te werken, geef je hen de kans om hun talenten te benutten en zichzelf te ontplooien.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw groenbeheer op een duurzame en milieuvriendelijke manier wordt uitgevoerd. Bij Dokwurk streven we ernaar om de natuurlijke omgeving te behouden en te verbeteren. We gebruiken groene en ecologisch verantwoorde methoden om jouw groenprojecten te realiseren, waarbij we rekening houden met biodiversiteit en het behoud van groene ruimtes.

Door te kiezen voor het uitbesteden van jouw groenbeheer aan Dokwurk maak je niet alleen een verschil in het leven van onze medewerkers, maar draag je ook bij aan een duurzame en sociale samenleving. Samen creëren we een groene en inclusieve toekomst.

Kies voor maatschappelijk verantwoord groenbeheer. Kies voor Dokwurk! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen een positieve impact kunnen maken.  

img Ga voor een groene en inclusieve toekomst

Werk uitbesteden

Certificering Dokwurk Industrie biedt middels haar breed aanbod van professionele verpakkingsmachines de (extra) capaciteit voor uw...

lees meer

Verpakken

Met onze professionele verpakkingsmachines en ervaren medewerkers kunnen we moeiteloos handmatig of machinaal inpak- en ompakwerk voor jullie...

lees meer

Montage en Assemblage

Maatschappelijk verantwoord montagewerk uitbesteden aan de handige medewerkers van Dokwurk!   Het uitbesteden van werk kan meer zijn dan alleen...

lees meer

Schoonmaken

Ontwikkel talent en werk samen met de Schoonmaakacademy van Dokwurk!   Onze afdeling schoonmaak is veel meer dan alleen het leveren van een...

lees meer