Vacatures bij Dokwurk

Maak jij werk van ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou….
 

teamleider Ontwikkeling

32-36 uur per week


Als sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeenten Dantumadiel en Noardeast-Fryslân maken wij het verschil!
We ondersteunen inwoners, die ondersteuning nodig hebben bij het vinden van werk of het participeren in de samenleving. Meedoen in de regionale arbeidsmarkt, dat is wat telt!
We bieden interne én externe werk- en ervaringsplekken, passend bij ieders talent, ambitie en ontwikkel­mogelijkhe­den. Hierbij blijven we als professionele partner meebewegen met de veranderende vraag- en marktomstandig­heden. 

Waar kom je te werken?
Je maakt deel uit van en geeft leiding aan het team Ontwikkeling, dat bestaat uit administratieve ondersteuning, werk- en ontwikkelcoaches en een digicoach. Je ontvangt zelf leiding van de manager Ontwikkeling en Detachering.

Wat ga je doen?
Samen met de kandidaat wordt de kortste of meest passende weg naar deelnemen aan de maatschappij bepaald. Dit doen we samen met de gemeenten en onze samenwerkingspartners. Professionele ontwikkeling, eigenaarschap, leren en reflecteren staan hierin centraal. Jij draagt hier vanuit je eigen functie op een proactieve wijze aan bij en bent een ambassadeur van de organisatie.

Als teamleider
  • vind je het leuk om collega’s te ondersteunen in hun ontwikkeling en weet je ze te stimuleren;
  • ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening en zorg je voor de operationele bedrijfsvoering van het team;
  • ondersteun je de samenwerking met verschillende disciplines binnen en buiten Dokwurk en ben je een actieve netwerker;
  • coördineer je de ESF administratie en de beschikkingen die opgesteld worden;
  • start je nieuwe projecten op en draag je actief bij aan de ontwikkeling van nieuwe activiteiten op het gebied van werk, activering en inburgering.

Wie ben jij?
Je bent een inspirerend leider, die in staat is het team mee te nemen in onze ambitie het beste ontwikkel­bedrijf van Noord-Nederland te zijn. Je hebt een afgeronde, relevante Hbo-opleiding. In je communicatie ben je verbindend en assertief, met een goed ontwikkeld gevoel voor klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.
Je bent politiek sensitief en beschikt over aantoonbare ervaring met en kennis van de Participatiewet en ESF-subsidieprocedures.

Wat bieden wij? 
Een uitdagende functie binnen een team van professionals in een veranderende organisatie. In eerste instantie  voor de duur van 12 maanden, maar met vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De functie is vooralsnog ingedeeld in schaal 10 conform de cao SGO (€ 2.973,- tot max. € 4.494,- bruto per maand bij een fulltime dienst­verband).

Geïnteresseerd?
Wil je werken in een leuke en gemêleerde organisatie waar hard gewerkt wordt en minstens net zo hard gelachen wordt met elkaar? Reageer dan op deze uitdagende baan!  We ontvangen je brief met CV graag uiterlijk 15 oktober 2021  gericht aan Jikkie Adema, HR-adviseur, per e-mail: jikkie.adema@dokwurk.nl.
Wil je eerst meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Nannette Jonker, manager Ontwikkeling en Detachering, bij voorkeur via de mail: nannette.jonker@dokwurk.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 26 oktober 2021.

De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.